Sergio Herman schreef een nieuw boek, New Italian. Een Italiaanse keuken met een Zeeuwse twist.

Sergio Herman rijgt de Michelin-sterren aan elkaar in zijn restaurants in Zeeland en Vlaanderen. Zijn nieuwste restaurant in Antwerpen kreeg in januari een ster maar is nog maar een paar maanden open geweest. Corona en zo. Het gaf hem wel tijd om te schrijven aan een boek, New Italian. Een Italiaanse keuken met een Zeeuwse twist.

 Sergio Herman.

Sergio Herman. Foto: KV

Fier is Sergio Herman (5 mei 1970, Oostburg) op zijn nieuwste restaurantloot Le Pristine in Antwerpen. ,,Niet per se een Italiaans restaurant, maar wel met een knikje naar de Italiaanse keuken. De Italianen hebben een enorme traditie in de pure keuken, daar kun je als chef niet omheen. Soms denk je, ja ja, dat weet ik nou wel, en dan word je toch weer verrast. Duik je in dat koken, zie je al die prachtige producten voorbijkomen.’’

Nieuws

menu