Ineens telt Vlieland vijf fracties (op negen raadsleden). Maar de gesprekken over een coalitie gaan door. 'U wilt blijven trekken aan een dood paard'

Wat nu? Dat was maandag opnieuw de vraag tijdens de raadsvergadering op Vlieland, die plotseling geen vier, maar vijf fracties telde.

Het was niet alleen kommer en kwel tijdens de raadsvergadering op Vlieland. Maandag werd ook de groene toekomststoel onthuld. De lege stoel blijft de komende vergaderingen staan en moet raadsleden eraan herinneren om goede beslissingen te nemen voor de toekomst.

Het was niet alleen kommer en kwel tijdens de raadsvergadering op Vlieland. Maandag werd ook de groene toekomststoel onthuld. De lege stoel blijft de komende vergaderingen staan en moet raadsleden eraan herinneren om goede beslissingen te nemen voor de toekomst. FOTO LC

„Ik wil graag een agendapunt toevoegen. ‘Hoe nu verder?’, als u begrijpt wat ik bedoel.” Zo begon Nel Hopman van Nieuw Liberaal Vlieland (NLV) maandagavond de raadsvergadering op het eiland.

Nieuws

menu