Hoe kan de horeca de terrassen 'winterproof' maken? Brancheorganisatie organiseert ideeënwedstrijd

2013-06-09 14:46:58 LAGE VUURSCHE - Een medewerker van een terras brengt drinken op een dienblad naar klanten op een mooie zomerse dag. ANP XTRA ROBIN VAN LONKHUIJSEN Foto: Robin van Lonkhuijsen

Koninklijke Horeca Nederland afdeling Friesland is op zoek naar ideeën om de terrassen ook in de koude wintermaanden open te kunnen houden. De brancheorganisatie heeft daartoe een wedstrijd georganiseerd.

In veel gemeenten werden de terrasuitbreidingen verlengd tot na de winter. De gemeenten Súdwest-Fryslân, Leeuwarden en Smallingerland deden dit bijvoorbeeld al. Donderdag voegde ook Noardeast-Fryslân zich bij dit rijtje. KHN Friesland is nu op zoek naar manieren waarop een ondernemer het terras ook rendabel kan gebruiken in de wintermaanden.

Iedereen met een goed idee kan zich via tcf.sneek@nhlstenden.com

 melden, aanmelden moet voor 15 oktober. Vanzelfsprekend moet het terras er mooi uit zien, maar bij de ideeën wordt ook vooral gelet op het feit dat er op gepaste afstand van elkaar gezeten kan worden en dat het rendabel moet zijn voor de ondernemer.

Een vakjury beoordeelt alle ideeën om vervolgens een winnaar bekend te maken. Deelnemers maken - naast ‘eeuwige roem’ - kans op andere mooie prijzen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Friesland
Horeca