Gouden KFPS-speld voor afgezwaaide penningmeester Peter Bazuijnen

Peter Bazuijnen is tijdens de Hengstenkeuring onderscheiden met de Gouden KFPS-speld.

Peter Bazuijnen is tijdens de Hengstenkeuring onderscheiden met de Gouden KFPS-speld. Hij heeft acht jaar als penningmeester in het stamboekbestuur gezeten.

Voorzitter Tineke Schokker speldde Bazuijnen de blijk van waardering op tijdens de Hengstenkeuring. ,,Peter heeft geholpen de organisatie verder te professionaliseren. Hij heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het stamboek’, complimenteerde de voorzitter van de ledenraad John Boot.

,,Er is de afgelopen jaar veel gebeurd, maar Peter heeft goed beleid gevoerd, ondanks verschillende economische situaties’, blikte Boot terug.

Ereronde

Bazuijnen deed zijn bestuurswerk naast zijn dagelijkse werk als bankier bij de Duitse bank. Boot: ,,Besturen kost veel tijd en heeft veel ook veel invloed op het gezinsleven.” Samen met dochters Dominique en Rozemarijn stapte de afgezwaaide bestuurder bij Augustinus Hoekstra in de landauer voor een ereronde.

De LC brengt de hele dag verslag uit van de Hengstenkeuring. Het evenement vindt zonder publiek plaats en is digitaal te volgen via een livestream op de KFPS-site en bij Omrop Fryslân. Alle verhalen rondom de keuring zijn hier terug te lezen.

Nieuws

menu