'Friesland College opent studiejaar met talkshow over de jurken van de minister, de pakken van Splinter Chabot en het mbo in coronatijd'

Een intieme tv-studio in plaats van een volle sporthal of theater. De online-opening van het studiejaar van het Friesland College maakt duidelijk dat ‘het oude normaal’ in het mbo nog ver weg is.

Aan een speciale coronabestendige tafel presenteert Özcan Akyol (Eus) met sidekick Splinter Chabot de online-talkshow ‘Student op 1’, waarmee het Friesland College het studiejaar aftrapt. Aan tafel rechts minister Ingrid van Engelshoven, burgemeester Sybrand Buma en Carlo Segers, links Joyce Walstra van MKB Noord en student Lennard Weiland.

Aan een speciale coronabestendige tafel presenteert Özcan Akyol (Eus) met sidekick Splinter Chabot de online-talkshow ‘Student op 1’, waarmee het Friesland College het studiejaar aftrapt. Aan tafel rechts minister Ingrid van Engelshoven, burgemeester Sybrand Buma en Carlo Segers, links Joyce Walstra van MKB Noord en student Lennard Weiland. Foto: Niels de Vries

Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven kwam er speciaal eerder voor terug van vakantie. Ze nam graag plaats aan de speciale coronabestendige vergadertafel in de nagelnieuwe studio in het pand van Plus Nauta in Sneek. Met presentator Özcan Akyol (beter bekend als Eus) en sidekick Splinter Chabot (net afgestudeerd) beleefde het Friesland College een glamoureuze start.

Pakken en jurken

Nieuws

menu