Thuis uit eten | Zelf paneer maken

Die verrekte coronatijd dwingt ons toch om onszelf eens in de spiegel te bekijken, om onze pre-corona-leefwijze tegen het licht te houden, om ons eens af te vragen of we het wel goed doen. Om vervolgens ons leven radicaal om te gooien. Yeah right. Leuk, wandelen in eigen land, vooral Gaasterland is prachtig. Maar zodra het kan springen we toch weer massaal in het vliegtuig. Mijzelf incluis.

Het zelfgemaakte avondmaal van Jacob Haagsma.

Het zelfgemaakte avondmaal van Jacob Haagsma.

Maar toch. We doen dingen net even anders dezer dagen en wie weet wat daarvan blijft hangen. Ga ik uit eten, dan zal ik niet zo snel een compleet vegetarisch menu bestellen. Ik hou erg van een mooi stukje vlees. Maar liefst wel verantwoord, en dan mag het ook wel een paar centjes meer kosten. Dat maak ik graag goed door thuis niet al te vaak vlees op het bord te mikken. Dat is sowieso goed voor de wereld: minder, maar beter vlees eten.

Nieuws

menu