Merlijn en Vlinder Kamerling: 'Thuis spraken we nooit over zijn dood'

Van je familie moet je het hebben, een uitspraak die Vlinder en Merlijn Kamerling goed in hun oren hebben geknoopt. De twee jonge Amsterdammers slaan de handen ineen om problemen met mentale gezondheid, iets waar vader Antonie tot aan zijn dood hevig mee worstelde, bespreekbaar te maken. „Ik durfde mijn pijn niet te laten zien tegenover mijn vrienden.”

Lange tijd werd er thuis bij Merlijn (r.) en Vlinder Kamerling niet gesproken over het overlijden van hun vader, acteur Antonie Kamerling. Maar langzaamaan leren broer en zus hoe ze hun emoties kunnen delen met anderen.

Lange tijd werd er thuis bij Merlijn (r.) en Vlinder Kamerling niet gesproken over het overlijden van hun vader, acteur Antonie Kamerling. Maar langzaamaan leren broer en zus hoe ze hun emoties kunnen delen met anderen. FOTO FRANK WAALS

Lange tijd werd er thuis bij Merlijn en Vlinder Kamerling niet gesproken over het overlijden van hun vader, acteur Antonie Kamerling. Maar langzaamaan leren broer en zus hoe ze hun emoties kunnen delen met anderen.

Nieuws

menu