Download hem nu: de nieuwe LC-app voor iOS en Android

De app LC Nieuws.

Hoeveel Friezen testen positief op het coronavirus? Hoe hebben Cambuur en Heerenveen gespeeld? En waarom ging dat ene bedrijf eigenlijk failliet? Iedere dag brengen we jou op de hoogte van wat er speelt in Friesland.

Met de app LC Nieuws heb je nieuws en achtergronden uit jouw omgeving altijd binnen handbereik. Je vindt er de belangrijkste gebeurtenissen, interessantste interviews en leukste video’s. Wil je elke dag in een keer op de hoogte zijn van het belangrijkste nieuws? Lees dan aan het einde van de middag ons dagoverzicht.

Elke week praten we bovendien in ons programma LC Live met experts en beantwoorden zij jouw vragen. Met onze notificaties mis je nooit een belangrijke ontwikkeling (al kun je deze natuurlijk gewoon uitzetten).

Dankzij de nieuwe feature ‘Mijn Nieuws’ volg je in de app moeiteloos het nieuws uit je eigen woonplaats en gemeente. ‘Mijn Nieuws’ vind je in het menu naast de home-knop. In één handig overzicht staan de meest recente berichten voor je klaar. Binnenkort is het ook mogelijk om jouw favoriete onderwerpen, journalisten en columnisten te volgen.

De LC Nieuws-app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store .

Nieuws

menu