Dit is waarom wij verhalen achter de betaalmuur zetten (en we hopen dat jij een abonnement neemt)

Als redactie van de Leeuwarder Courant willen we verhalen voor je maken die je niet op andere plekken leest.

Als redactie van de Leeuwarder Courant willen we verhalen voor je maken die je niet op andere plekken leest. FOTO LC

Op deze website kom je veel verhalen tegen waarbij je een abonnement moet afsluiten om ze te kunnen lezen. Waarschijnlijk sloot je je scherm of ging je door naar een andere site of app toen je tegen deze ‘betaalmuur’ aanbotste. Toch was je wel geïnteresseerd. We hopen dat je nog veel vaker PREMIUM-verhalen tegenkomt die je had willen lezen. Dat je daarvoor moet betalen, daar kunnen we niet omheen. Mogen we heel even van je tijd om uit te leggen waarom dat de moeite waard is?

Als redactie van de Leeuwarder Courant willen we verhalen voor je maken die je niet op andere plekken leest. Menselijke verhalen over ontwikkelingen die je dagelijks leven beïnvloeden. Die artikelen bieden we aan als PREMIUM-stukken. Net zoals mensen betalen voor een krant vinden we ook dat online journalistiek waarde heeft. Voor een betaalbaar bedrag kun je alles lezen wat op onze site staat.

Je leest dan alle artikelen met achtergronden en analyses van onze verslaggevers en specialisten op bijvoorbeeld het gebied van gezondheidszorg en onderwijs. Maar ook de bijdragen van onze columnisten, zoals ‘Een Rotterdammer in Leeuwarden’ . Er is niet alleen leesvoer op onze website: je ziet video’s en kunt luisteren naar podcasts , zoals over het afgelopen voetbalweekend en andere actuele zaken.

Altijd op elk scherm

Als PREMIUM-abonnee lees je de verhalen eerder en je krijgt ze vaak in een verrijkte digitale vorm. Bovendien kun je met je inlog de artikelen op verschillende apparaten lezen en ook kiezen tussen lezen op een groter of kleiner scherm, op een website of in een app.

De Leeuwarder Courant bestaat sinds 1752 en kent één constante en dat is de redactie - een groep mensen die zich elke dag kritisch, betrokken en onafhankelijk bezighoudt met de belangrijkste vraag: wat is het nieuws en wat betekent dat voor onze lezer, voor jou?

We hopen je als PREMIUM-abonnee te mogen verwelkomen.

Klik hier om een PREMIUM-abonnement af te sluiten

Heb je al een krantenabonnement? Dan kun je ook online alles lezen. Je moet dan alleen even je abonnement en online-account aan elkaar koppelen. Dat kan hier .