Zijn luxe menu's voor thuis een blijvertje?

Gerenommeerde restaurants verkochten tijdens de kerstdagen honderden luxe vier- en vijfgangenmenu’s voor thuis. De vraag is of die een blijvertje zijn.

Ook restaurant Proefverlof in Leeuwarden maakte kerstmenu's klaar die klanten konden afhalen.

Ook restaurant Proefverlof in Leeuwarden maakte kerstmenu's klaar die klanten konden afhalen. FOTO NIELS WESTRA

Het luxe vier- of vijfgangenmenu als thuisversmaaltijd deed deze kerst zijn intrede in het horeca-aanbod. Een mix tussen een warme kant-en-klaarmaaltijd en zelf koken. Veel gerenommeerde Friese restaurants boden de kerstboxen aan als alternatief voor het thuis bereide kerstdiner.

Vacatures

Magazijnmedewerker (m/v)

Bijl & de Jong Emmeloord b.v.

Bijzonder hoogleraar en Senior onderzoeker

CMO STAMM

Praktijkmanager

Huisartsenpraktijk Poseidon

Nieuws

menu