WTC Expo in Leeuwarden verplaatst Landbouwbeurs naar volgend jaar: 'Ronduit frustrerend, maar onvermijdelijk'

Landbouwbeurs

WTC Expo verplaatst de Landbouwbeurs naar 8 tot en met 10 december 2021. De organisatie stelt dat de aard van de agrarische beurs, een zakelijke relatiebeurs, niet goed past bij de huidige coronamaatregelen.

Algemeen directeur Peter Ourensma van WTC Expo betreurt het besluit, maar noemt het uiteindelijk onvermijdelijk: „De extra maatregelen worden door partijen als een grote barrière ervaren. Daarnaast hebben enkele partijen, als gevolg van corona, besloten om in 2020 in het geheel niet aan beurzen deel te nemen. Een beleid waar niet van wordt afgeweken.”

De beurs zou van 9 tot en met 11 december plaatsvinden, maar wordt nu dus een jaar verplaatst. „Het is voor ons als beursorganisatie ronduit frustrerend dat het zo loopt, nu de editie in 2018 namelijk door alle partijen als zeer succesvol is ervaren. Des te moeilijker is dan ook het besluit. Maar gelukkig is december 2021 een goed alternatief”, aldus Ourensma

Het besluit voor de Landbouwbeurs heeft geen gevolgen voor andere beurzen. Beurzen met een ander karakter, zoals bijvoorbeeld de publieksbeurs Caravana kunnen met toepassing van een coronaprotocol wel plaatsvinden.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu