Van Uffelen houdt 30 winkels Expresso en Claudia Sträter open

Van Uffelen houdt 30 winkels Expresso en Claudia Sträter open ANP

Modebedrijf Van Uffelen Groep houdt zeker dertig van de ongeveer zestig winkels van Expresso en Claudia Sträter open. Dat meldde de onderneming die de merken onlangs overname van Nxt Fashion.

De doorstart van de winkels was onder meer afhankelijk van afspraken met verhuurders. De modeketen uit Delft heeft tot nu toe ruim tweehonderd medewerkers een nieuwe arbeidsovereenkomst kunnen aanbieden.

Van Uffelen is nu nog actief met 46 vestigingen in Nederland. Het modewinkelbedrijf wil met de overname zijn aanbod diverser maken. De aangekochte winkels blijven onder de namen Claudia Sträter en Expresso actief. De webshop en internetsite van de winkels zijn nog niet in de lucht. Dat duurt volgens Van Uffelen nog een paar weken.

Expresso en Claudia Sträter maakten eerst deel uit van het failliet verklaarde modewinkelconcern FNG. Ze werden daarop overgenomen door Nxt Fashion, onderdeel van investeerder FLV Group. Eerder maakte Nxt Fashion al bekend dat Expresso vijftien winkels zal sluiten en Claudia Sträter vijf.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu