Trendship 2020 wordt uitgesteld vanwege het coronavirus

Trendship in 2017.

Trendship 2020, het innovatie-evenement van NDC mediagroep, wordt verplaatst. Het zou op 19 en 20 oktober plaatsvinden. Redenen voor het uitstel zijn onder meer het oplopende aantal coronabesmettingen, de bijbehorende aangescherpte maatregelen en de daardoor ontstane groeiende onrust.

De editie van dit jaar, met als thema Building Tomorrow , zou in Leeuwarden en Groningen op tien verschillende locaties in kleine gezelschappen plaatsvinden.

Volgens de organisatie komt het uitstellen van Trendship 2020 niet uit de lucht vallen. De negatieve ontwikkelingen rondom het coronavirus zorgen ervoor dat het evenement niet georganiseerd kan worden volgens plan. Hoe het nu verder moet en hoe een komende editie van Trendship eruit gaat zien, bespreekt het team de komende tijd met de partners en andere betrokkenen.

Statement

Via een email maakte het team van Trendship de afgelasting bekend. ,,We hebben te maken met partners met overvolle agenda’s. Om die reden hebben we gekozen om met een schriftelijk statement te starten. Hierna pakken we de telefoon om alle betrokkenen persoonlijk te spreken.’‘

Daarnaast benadrukt het team dat het in het belang van ondernemers uit het Noorden is om, naast de Noord-Nederlandse industrie draaiende te houden, juist nu ‘rust in de chaos’ te creëren. ,,Met dit besluit doen we bewust een stap terug. Met behoud van de positieve energie, die zo kenmerkend is voor Trendship, keren we vervolgens daadkrachtig terug. Samen met onze partners en betrokkenen leggen we graag de komende tijd de focus op een comeback zoals we die alleen samen kunnen creëren.’‘

Voorjaar 2021

Een nieuwe datum is nog niet geprikt. Volgens de organisatie wordt Trendship pas in het voorjaar van 2021 of zelfs daarna georganiseerd.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu