Start-up Indiveo sluit deal met artsenmaatschap MSB-VCL

Animator René Adema, ontwerper Edwin de Boer en longarts Ralph Koppers bedachten Indiveo. FOTO HOGE NOORDEN/JACOB VAN ESSEN

MSB-Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB- VCL), een maatschap van ruim honderd specialisten verdeeld over veertien vakgroepen, investeert substantieel in start-up Indiveo.

Indiveo - een idee van longarts Ralph Koppers, ontwerper Edwin de Boer en animator René Adema - biedt een platform met voor patiënten op maat gemaakte informatiebundels met onder meer animaties en afbeeldingen.

De maatschap, de grootste binnen ziekenhuis MCL, treedt op als launching customer. Met de investering, een substantieel bedrag, kan Indiveo in ieder geval voor dertig nieuwe informatiebundels materiaal maken. MSB-VCL ziet de investering als een goede stap in verdere digitalisering en effectievere informatievoorziening naar de patiënt.

,,Deze investering maakt het voor ons mogelijk dat we groeien’’, zegt Koppers. ,,De kans is ook groot dat er nu meer partijen volgen. Animaties maken is duur maar wordt haalbaarder als je de kosten met meer investeerders kan dragen.’’

Dinsdag tekenden Indiveo en MSB-VCL een overeenkomst.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu