Restaurant De Grote Wielen in Leeuwarden is verkocht aan drie ondernemers. Zij hebben grote plannen met het gebied (denk aan een stadsstrand)

De Grote Wielen in Leeuwarden komt na 25 jaar in handen van drie ondernemers. Zij willen het hele gebied pimpen en gaan het restaurant strippen en opnieuw vormgeven.

Restaurant De Grote Wielen. FOTO LC/ARODI BUITENWERF

Restaurant De Grote Wielen. FOTO LC/ARODI BUITENWERF

Eigenlijk was de huidige eigenaar Kees Jansma nog niet van plan zijn toko te verkopen. Het idee was om over drie of vier jaar te stoppen. Maar het enthousiasme van de drie kopers trok hem over de streep. Het gaat om horecaondernemers Arjen Rusticus en Bas Hollenberg en Rommy van den Berg, die een isolatiehandel in Marrum bestiert. ,,Ik wol se net in fear yn ‘e kont stekke, sa bin ik net, mar se ha in goed ferhaal en witte wat se wolle mei it gebiet. Dat joech in goed gefoel’’, zegt Jansma. Het trio neemt het huidige personeel, dat er soms al tientallen jaren werkt, over.

Vacatures

Magazijnmedewerker (m/v)

Bijl & de Jong Emmeloord b.v.

Praktijkmanager

Huisartsenpraktijk Poseidon

Bijzonder hoogleraar en Senior onderzoeker

CMO STAMM

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu