Podcast Boven het Maaiveld: Gedeputeerde Sander de Rouwe en Sabine Stuiver van Hydraloop over waarom een sterk ecosysteem loont voor start-ups

Boven het Maaiveld.

Boven het Maaiveld.

Samen sta je sterker dan alleen. Een sterk ecosysteem kan innovatief ondernemerschap een stap verder brengen en ervoor zorgen dat dingen die individueel niet lukken, als collectief wel werken.

In deze laatste aflevering van het eerste seizoen van Boven het Maaiveld praat presentator Marijke Roskam met Sander de Rouwe en Sabine Stuiver. De Rouwe is namens het CDA gedeputeerde in de provincie Fryslân en houdt zich onder meer bezig met het stimuleren van het ondernemersklimaat in Friesland.

Stuiver is een van de oprichters van start-up Hydraloop. Dit bedrijf bedacht een systeem dat het waterverbruik in een woning drastisch omlaag brengt. Hun innovatie krijgt de handen ook internationaal op elkaar, zo werd hun product onder meer bekroond op de grote techbeurs CES.

Boven het Maaiveld is een podcast over de drive van innovatieve bedrijven en startup-ondernemers in Friesland. Gemaakt door de Leeuwarder Courant in samenwerking met Founded in Friesland en Ynbusiness en gepresenteerd door Marijke Roskam.