Luister hier podcast Boven het Maaiveld: hoe start-ups en mkb van elkaar kunnen leren met Templer, Elfsquad en Anker Stuy

Boven het Maaiveld.

Start-ups bestaan bij de gratie van innovatie. Maar ook mkb-bedrijven zullen continu moeten vernieuwen om hun voortbestaan te garanderen. Wat kunnen zij leren van de starters?

Te gast zijn Josien Andringa, Wessel de Haan en Emile Stuy. Andringa is oprichter van Templer, een start-up die de uitzendwereld wil opschudden door de bemiddelingskosten fors te drukken. De Haan is betrokken bij start-up Elfsquad. Dit bedrijf uit Drachten ontwikkelt een tool waarmee online machines en apparaten samengesteld kunnen worden. Stuy, van verffabrikant Anker Stuy, vertegenwoordigt het mkb. Ze staan niet stil als het om innovatie gaat, zo openden ze als eerste fabrikant zelf een webshop.

Boven het Maaiveld is een podcast over de drive van innovatieve bedrijven en startup-ondernemers in Friesland. Gemaakt door de Leeuwarder Courant in samenwerking met Founded in Friesland en Ynbusiness en gepresenteerd door Marijke Roskam.

Nieuws

menu