Luister hier podcast Boven het Maaiveld: Eva van Leeuwen (Yfk) en Ellen Ploeger (Flinc) over het belang van diversiteit voor start-ups

Boven het Maaiveld.

Het stereotype beeld van een start-up is dat van drie jongens in een hoodie. Maar in werkelijkheid zijn veel teams veel diverser dan dat. Toch houdt het met de vrouwelijke start-upondernemers niet over.

In deze aflevering van Boven het Maaiveld praat presentator Marijke Roskam met Eva van Leeuwen en Ellen Ploeger over het belang van diversiteit in innovatief ondernemerschap en de waarde van het ontwikkelen van talent.

Van Leeuwen is eigenaar van Yfk waarbij ze de frisse blik van jonge mensen combineert met de ervaring van oudere werknemers en startte onlangs Young Heroes, een platform voor talent in de marketing en communicatie. Ploeger is verbonden aan investeringsmaatschappij Flinc en maakt zich met het initiatief Fundright hard om meer vrouwen te helpen bij het opzetten van hun eigen bedrijf.

Boven het Maaiveld is een podcast over de drive van innovatieve bedrijven en startup-ondernemers in Friesland. Gemaakt door de Leeuwarder Courant in samenwerking met Founded in Friesland en Ynbusiness en gepresenteerd door Marijke Roskam.

Nieuws

menu