Kijk naar LC Live: Een blik op de Miljoenennota. Sieger Dijkstra, Pieter Kooi en Irene Overduin zijn te gast

Ondanks de demissionaire status van het kabinet, bleek uit de op Prinsjesdag gepresenteerde Miljoenennota dat het wel degelijk investeringen doet. Investeringen die, zo zei demissionair minister Hoekstra van Financiën, niet kunnen wachten. Wat vinden ondernemers van de kabinetsplannen voor het komende jaar?

In LC Live zijn deze week te gast: Sieger Dijkstra (voorzitter van VNO-NCW Noord), Pieter Kooi (eigenaar en directeur van Kooi en winnaar van de Verkiezing Friese Onderneming 2021) en Irene Overduin (economiejournalist van LC). Zij bespreken de Miljoenennota, de politieke impasse en de gevolgen daarvan voor de Friese economie.

Hoeveel kost deze politieke impasse het Friese bedrijfsleven eigenlijk? Heeft de uitgeklede Prinsjesdag iets opgeleverd over de vastgelopen arbeidsmarkt? En hoe kijkt ondernemend Friesland uit naar het post-corona tijdperk? Zijn de verwachtingen hoog of juist gespannen door het stoppen van de steunmaatregelen? Het antwoord op deze en andere vragen zie je in deze aflevering van LC Live.

LC Live is een online uitzending over actuele nieuwsonderwerpen, wekelijks op donderdag om 12.15 uur of andere momenten als het nieuws daartoe aanleiding geeft. De uitzending is te bekijken op deze website, lc.nl en via de Facebookpagina van de Leeuwarder Courant.

Nieuws

Meest gelezen