Kijk LC Live terug: hoe gaat het met de ondernemers? Te gast is Ton Schroor, directeur van VNO-NCW en MKB Noord

Hoe gaat het met de ondernemers in het Noorden, nu we al ruim een jaar te maken hebben met een pandemie? Een deel spint, zoals we overal kunnen lezen, flink garen bij de coronacrisis. Een ander deel kan nauwelijks het hoofd boven water houden of is zelfs al failliet. Hoe lang houden zij de crisis nog vol? Ton Schoor, directeur van VNO-NCW en MKB Noord weet grotendeels hoe de vlag er voor de ondernemers bij hangt.

En als straks de samenleving weer van het slot gaat, zal economisch herstel nodig zijn. Hoe moet dat eruitzien volgens de ondernemersvereniging? Een herstelpakket ligt voor de hand. Maar wie gaat dat betalen? Ondernemers staan er niet bepaald om bekend dat ze staan te springen om belastingverhogingen. En hoe staat het eigenlijk met de mentaliteit? Is er nog energie om met herstel bezig te gaan, of zijn de batterijen van de ondernemers leeg? Het antwoord op deze en andere vragen zie je in LC Live van donderdag 8 april.

LC Live is een online uitzending over actuele nieuwsonderwerpen, wekelijks op donderdag om 12.15 uur of andere momenten als het nieuws daartoe aanleiding geeft. De uitzending is te bekijken op deze website, lc.nl en via de Facebookpagina van de Leeuwarder Courant .

Nieuws

Meest gelezen