Internetverkoper voetbalshop.nl opent sportwinkels in Leeuwarden en Drachten

. FOTO ANP

Internetverkoper Voetbalshop.nl opent de komende weken elf sportwinkels in onder meer Leeuwarden, Groningen en Drachten.

Voetbalshop.nl is een van de zeven voetbalgerelateerde onlineplatforms van de Badge Groep in Woerden. 

Eigenaar Roland Heerkens begon in 1977 met de verkoop van merchandise van onder meer voetbalclubs, evenementen, popartiesten en films.

Bagde regelt tegenwoordig niet alleen de verkoop van grote clubs als PSV en Vitesse, maar ook van 150 amateurclubs. ,,Met Voetbalshop.nl zijn we de afgelopen 25 jaar marktleider geworden door van alles van, voor en over voetbal te leveren’’, aldus Heerkens. 

De webshop heeft vijfduizend voetbalproducten in zijn assortiment: schoenen, kleding, ballen en dergelijke. Tot nu toe verwerkt de voetbalwebshop meer dan 500.000 bestellingen op jaarbasis.

Het bedrijf vestigt zich nu in plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Breda. In Leeuwarden nestelt Voetbalshop.nl zich in de oefenwinkel van ROC Friese Poort in het overdekte winkelcentrum op het Zaailand. In Groningen zit de winkel aan het Zuiderdiep. Volgend jaar wil het bedrijf ook winkels in België openen.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu