Met Annemarie Jorna heeft Accell een toptalent binnen de poorten. Toch blies de fietsenfabriek deze week een interview af. Waarom?

Met Annemarie Jorna heeft de fietsenfabriek in Heerenveen een toptalent binnen de poorten. De Jouster won de prestigieuze Young Captain Award. Genoeg reden tot trots. Toch blies Accell deze week een interview af. Waarom?

Annemarie Jorna in de Hermitage, geflankeerd door de vertrekkende juryvoorzitter Cees ’t Hart en zijn opvolger Eelco Hoekstra van tankopslagbedrijf Vopak.

Annemarie Jorna in de Hermitage, geflankeerd door de vertrekkende juryvoorzitter Cees ’t Hart en zijn opvolger Eelco Hoekstra van tankopslagbedrijf Vopak. FOTO YOUNG CAPTAIN AWARD

Midden tussen de harnassen van de Russische tsarenfamilie in de Hermitage van Amsterdam ontving Annemarie Jorna vorige week de Young Captain Award, een prijs die pretendeert de ,,leiders van morgen’’ voor het voetlicht te willen brengen. Juryvoorzitter was voormalig zuiveltopman Cees ‘t Hart. De Friese winnares kreeg haar prijs uit handen van demissionair staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Financiën, zelf finalist uit de editie van 2008.