Generatie 2035 denkt nu al na over wanneer zij mogen besturen: 'Willen niet boos zijn op generatie boven ons, maar wel dingen veranderen'

Nu staan ze nog aan het begin van hun carrière, maar over tien jaar zitten ze op de plekken waar de grote beslissingen gemaakt worden. Daarom denkt een groep young professionals uit Friesland nu al na over de toekomst.

Twaalf groepen dachten donderdag in de Kanselarij in Leeuwarden na over een duurzame toekomst voor Friesland. Aan het einde van de dag presenteerden ze hun plannen aan bestuurders en ondernemers.

Twaalf groepen dachten donderdag in de Kanselarij in Leeuwarden na over een duurzame toekomst voor Friesland. Aan het einde van de dag presenteerden ze hun plannen aan bestuurders en ondernemers. Foto: Hoge Noorden/Jaap Schaaf

Een deeleconomie waarin kwaliteit boven kwantiteit gaat, een economie waar impact belangrijker is dan winst maken en een samenleving waarin waardering is voor solidariteit en durven dromen. Zomaar wat vergezichten die honderd jonge werkenden met verschillende achtergronden donderdag formuleerden tijdens een grote bijeenkomst in De Kanselarij in Leeuwarden. Als een stip op de horizon om de komende jaren naar toe te werken voor een toekomstbestendig en duurzaam Friesland.

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Sunoil Biodiesel Holding B.V.

Werkvoorbereider/ Projectleider

Beemster Electrical Solutions B.V.

Assemblage- / Productiemedewerkers (m/v) (ook vakantiekrachten)

Mark B.V.

Nieuws

menu