Friese startups krijgen hulp bij groei van acceleratieprogramma Startupbootcamp

FOTO PIXABAY

Het vanuit Amsterdam opererende Startupbootcamp lanceert samen met Founded in Friesland voor Friese start-ups een digitaal acceleratieprogramma: Friesland Squared.

Startupbootcamp is een zogeheten accelerator, een programma waarin start-ups onder begeleiding heel erg snel kunnen groeien en beter toegang krijgen tot een netwerk van investeerders. Voor dat programma moeten de ondernemers wel fysiek naar een locatie komen. Daardoor is er ook beperkt ruimte.

Om de kennis uit het programma breder te delen is binnen Startupbootcamp Accelerator Squared ontwikkeld. Daarin zijn de lessen en technieken uit de accelerator vertaald naar een digitaal platform waardoor meer start-ups er gebruik van kunnen maken.

Friesland is de eerste provincie waar, onder de naam Friesland Squared, een regionale variant van dit idee gelanceerd wordt. Start-ups uit de provincie vinden er een traject om hun bedrijf te laten groeien maar ook om verder vooruit te kijken naar de toekomst. De komende maanden moet Squared ook in andere provincies van de grond komen.

Vacatures

Praktijkmanager

Huisartsenpraktijk Poseidon

Bijzonder hoogleraar en Senior onderzoeker

CMO STAMM

Magazijnmedewerker (m/v)

Bijl & de Jong Emmeloord b.v.

Nieuws

menu