De elektrische terreinwagens van Frisian Motors gaan als een speer: volgend jaar moeten er 300 uit de fabriek in Bakkeveen rollen

Na een aantal stabiele jaren groeit Frisian Motors uit Bakkeveen nu explosief. De fabrikant van elektrische terreinwagentjes verwacht er volgend jaar 300 te verkopen. Ondertussen kijkt oprichter Theo de Jong hoe hij minder afhankelijk kan worden van Chinese toeleveranciers.

Oprichter en directeur Theo de Jong van Frisian Motors in een van de hallen in Bakkeveen waar de elektrische terreinwagens van het bedrijf in elkaar worden gezet.

Oprichter en directeur Theo de Jong van Frisian Motors in een van de hallen in Bakkeveen waar de elektrische terreinwagens van het bedrijf in elkaar worden gezet. Foto: Jilmer Postma

Voor het gevoel is het eerder Waskemeer dan Bakkeveen waar de fabriek van Frisian Motors staat. Om er te komen moet je zelfs door Waskemeer heen. Maar kadastraal staat het gebouw nou eenmaal in het buurdorp. In het verleden werden er kuikens uitgebroed voor de slachterij van Storteboom maar sinds een aantal jaren is het een bedrijfsverzamelgebouw.

Vacatures

Systeembeheerder procesautomatisering

Attero

Assistent-Accountant/Adviseur

Admifa Accountants & Adviseurs

Data analisten

Mediahuis Noord

Nieuws

menu