Dit zijn de negen finalisten van de Duurzame Dertig

.

De finalisten van de Duurzame Dertig zijn bekend. Maandag wordt bekend wie er met de prijzen vandoor gaan.

Het publiek heeft de afgelopen weken in groten getale gestemd op de Duurzame Dertig. En daar zijn negen finalisten uit komen rollen: drie per provincie Drenthe, Friesland en Groningen. Zij kunnen zich gaan opmaken voor de spannende ontknoping maandag tijdens de finaleavond.

Het gaat om 3D geprinte sloepen van gerecycled materiaal (Woudsend), De Streekboer (Leek), Makkelijke Moestuin (Den Andel), Coöperatie Jouw Dagelijkse Kost (Leeuwarden), Energie VAnOns (Groningen), Meten = Weten (Westerveld), Pottle (Leeuwarden), Gastronomisch Voedselbos (Oostwold) en Vereniging Drentse Voedselbossen (Beilen).

Uit deze negen kandidaten kiest de jury maandagavond het podium met de winnaars die 100.000 of 50.000 euro mediabudget ontvangen om hun initiatief via de kanalen van Mediahuis Noord meer bekendheid te geven.

De Duurzame Dertig is een initiatief van Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad. Bijna honderd duurzame initiatieven uit Drenthe, Friesland en Groningen zijn vorige maand ingestuurd.

Vacatures

Relatiebeheerder / Assistent- Accountant

Admifa Accountants & Adviseurs

Directeur

Effectus-HR namens Stichting Centrum voor Film in Friesland

Voorzitter Bestuur IMG

Galan Groep

Nieuws

menu