Afstand tot de arbeidsmarkt bestaat voor directeur Geale Tadema van metaalbewerker Metalis in Drachten niet: 'Net de wurknimmer mar de wurkjouwer hat ôfstân'

Lovende woorden voor Geale Tadema vrijdagochtend. De directeur van Metalis in Drachten probeert een zo duurzaam en inclusief mogelijk bedrijf te zijn.

Geale Tadema (midden) leidt gedeputeerde Friso Douwstra, wethouder Sipke Hoekstra en Milan Grijpmans van MKB Noord rond in de productiehal van Metalis in Drachten.

Geale Tadema (midden) leidt gedeputeerde Friso Douwstra, wethouder Sipke Hoekstra en Milan Grijpmans van MKB Noord rond in de productiehal van Metalis in Drachten. Foto: Jilmer Postma

,,Jo binne in prototype rentmeester.’’ CDA-gedeputeerde Friso Douwstra deelde vrijdagochtend dit welgemeende compliment uit aan directeur Geale Tadema van metaalbewerker Metalis. Tadema had net daarvoor verteld over zijn visie op ondernemen. In een behoorlijk volgepropt zaaltje, want naast Douwstra had hij ook wethouder Sipke Hoekstra van Smallingerland en afgevaardigden van VNO NCW en de Metaalunie op bezoek. Ze kwamen bij hem langs om hem in het zonnetje te zetten op de dag van de ondernemer, elke jaar op de derde vrijdag van november.

Vacatures

Commerciële Medewerker Binnendienst

VisscherHolland Steenwijk

Supply Chain Coördinator

Sunoil Biodiesel Holding B.V.

Baliemedewerker

Stedelijk Museum Meppel

Nieuws

Meest gelezen

menu