Wil jij de Dr. Denker Kerstpuzzel 2021 maken maar ben je (nog) geen abonnee? Lees hier hoe je aan die krant komt

Puzzel mee met Dr. Denker

De Dr. Denker Kerstpuzzel geeft je het heerlijke kerstgevoel! Wat is er gezelliger dan samen met familie of vrienden je hoofd te breken over de cryptische beeldpuzzeltjes van Leeuwarder Courant? Ben je (nog) geen abonnee, maar wil je wel graag meedingen naar de prijzen? Dat kan!

Laat de krant door de postbode bezorgen

Heb je geen abonnement, of woon je niet in de buurt van een LC-verkooppunt? Of ben je niet in de gelegenheid een krant op te halen? Bestel dan hieronder – uiterlijk op woensdag 22 december 14.00 uur - de Dr. Denker Kerstpuzzel-krant en laat PostNL hem bij je thuisbezorgen.

Klik hier om naar de pagina te gaan waar je de krant (eenmalig) kunt bestellen.

Aangepaste deadlines om te bestellen vanwege de lockdown

Vanwege de lockdown die sinds zondag 19 december geldt, zal een aantal verkooppunten helaas gesloten zijn. Om je toch in de gelegenheid te stellen een krant te bemachtigen, hebben we de deadline voor het bestellen van de losse exemplaren verruimd.

  • Bestel je de krant met de Dr. Denker Kerstpuzzel vóór woensdag 22 december 14.00 uur, dan wordt deze vrijdag de 24ste op de post gedaan.
  • Bestel je na de 22ste, maar uiterlijk maandag 27 december 10.00 uur, dan wordt de krant met de Dr. Denkerpuzzel op die maandag verstuurd.

Klik hier om naar de pagina te gaan waar je de krant (eenmalig) kunt bestellen.

Nog geen lid, maar wil je dat wel? Abonneer je dan nu

Ben je nog geen abonnee, maar wil je de Kerstpuzzel niet missen? Dan kun je al vanaf 3,22 euro per week een abonnement afsluiten. Daarvoor krijg je:

  • Elke zaterdag de dikke weekendkrant in je brievenbus
  • De kerstbijlage op vrijdag 24 december
  • De eindejaarsbijlage op vrijdag 31 december
  • Het wekelijkse magazine MEER (niet bij de kerst- en eindejaarsbijlage)
  • Onbeperkt toegang tot alle verhalen via de site, de LC nieuws-app en via de LC krant-app

Let op: om de krant met de Kerstpuzzel op vrijdag 24 december bezorgd te krijgen, moet je je abonnement uiterlijk op dinsdag 21 december 14.00 uur afsluiten! Om de krant met de Eindejaarspuzzel (én de prachtige fotobijlage Beeld van 2021) te ontvangen, dien je je abonnement uiterlijk op dinsdag 28 december 14.00 uur af te sluiten.

Kijk hier waar je een los exemplaar van Leeuwarder Courant koopt

Koop jij liever een losse krant? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op onderstaande plattegrond waar je onze verkooppunten vindt. Let op: sommige verkopers hanteren een inschrijflijst voor de krant van vrijdag 24 december waarin de Dr. Denker Kerstpuzzel staat. Wees er dus op tijd bij!

Nieuws

menu