Wil jij de Leeuwarder Courant met de Dr. Denker Kerstpuzzel door de postbode laten bezorgen? Lees hier hoe je dat regelt

Puzzel mee met Dr. Denker

Heb je geen abonnement op de Leeuwarder Courant en is er geen verkooppunt van de krant in jouw omgeving, maar wil je wél de Dr. Denker Kerstpuzzel maken? Dat kan!

De Dr. Denker Kerstpuzzel wordt op vrijdag 24 december in de kerstbijlage van Leeuwarder Courant gepubliceerd. Die krant kun je bestellen. Dat kost 7,99 euro, inclusief verzendkosten. Klik hier om naar de pagina te gaan waar je de krant (eenmalig) kunt bestellen. Voor het bestellen gelden de volgende - om maar even in krantentermen te blijven - deadlines:

  • Bestel je de krant met de Dr. Denker Kerstpuzzel vóór woensdag 22 december 14.00 uur, dan wordt deze vrijdag de 24ste op de post gedaan.
  • Bestel je na de 22ste, maar uiterlijk maandag 27 december 10.00 uur, dan wordt de krant met de Dr. Denker Kerstpuzzel op die maandagmiddag verstuurd.

Je ontvangt dan Leeuwarder Courant van vrijdag 24 december, waarbij behalve de puzzel der puzzels, ook de jaarlijkse kerstbijlage boordevol verhalen en interviews zit. Lekker puzzelen, én lekker lezen dus!

Nieuws

menu