Wil je de Dr. Denker Eindejaarsknaller van Leeuwarder Courant spelen, maar ben je (nog) geen abonnee? Lees hier hoe je aan die krant komt

Puzzel mee met Dr. Denker

Heb je geen abonnement op Leeuwarder Courant, maar wil je wél de Dr. Denker Eindejaarsknaller maken? Dat kan!

Laat de krant door de postbode bezorgen

Heb je geen abonnement en woon je niet in de buurt van een LC-verkooppunt? Of ben je niet in de gelegenheid een krant op te halen? Bestel dan de krant en laat PostNL hem bij je thuisbezorgen.

De Dr. Denker Eindejaarsknaller wordt op vrijdag 31 december in de eindejaarsbijlage van Leeuwarder Courant gepubliceerd. Die krant kun je bestellen. Dat kost 7,99 euro, inclusief verzendkosten. Klik hier om naar de pagina te gaan waar je de krant (eenmalig) kunt bestellen.

De deadline voor jouw bestelling is donderdag 30 december 12.00 uur. De krant met de Dr. Denker Eindejaarsknaller (én de prachtige fotobijlage Beeld van 2021) gaat vrijdag de 31ste met de postbode mee en wordt na de jaarwisseling bij je thuis bezorgd.

Nog geen lid, maar wil je dat wel? Abonneer je dan nu

Ben je nog geen abonnee, maar wil je de Eindejaarsknaller niet missen? Dan kun je al vanaf 3,22 euro per week een abonnement afsluiten. Daarvoor krijg je:

  • Elke zaterdag de dikke weekendkrant in je brievenbus
  • De eindejaarsbijlage op vrijdag 31 december
  • Het wekelijkse magazine MEER (niet bij de eindejaarsbijlage)
  • Onbeperkt toegang tot alle verhalen via de site, de LC nieuws-app en via de LC krant-app

Let op: zorg dat je je abonnement vóór dinsdag 28 december 14.00 uur afsluit. De krant wordt dan op vrijdag de 31ste bij je bezorgd.

Kijk hier waar je een los exemplaar van de Leeuwarder Courant koopt

Koop jij liever een losse krant? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op onderstaande plattegrond waar je onze verkooppunten vindt.

Meer Dr. Denker verhalen lezen? Bezoek dan onze speciale Dr. Denker pagina .

Nieuws

menu