Reis naar Mumbai zet plan nieuwe voorstelling Club Guy & Roni (zaterdag in première) op de kop. Wat is Fortune: geluk of voorspoed?

Met de nieuwe voorstelling Fortune gaat dansgezelschap Club Guy & Roni op zoek naar het antwoord op de vraag wat fortune (geluk, fortuin, gelukkig zijn) eigenlijk is. Het is vervolgens aan het publiek om daar een eigen antwoord op te kiezen.

De nieuwe voorstelling van Club Guy & Roni draait om de vraag: wat is Fortune? Het dansgezelschap uit Groningen werkt hiervoor samen met Navdhara India Dance Theatre uit India.

De nieuwe voorstelling van Club Guy & Roni draait om de vraag: wat is Fortune? Het dansgezelschap uit Groningen werkt hiervoor samen met Navdhara India Dance Theatre uit India. Foto: Oostblok

Lees meer over
Theater en musical

Guy Weizman en Roni Haver van Club Guy & Roni en Ashley Lobo van het Navdhara India Dance Theatre zitten backstage in de Stadsschouwburg in Groningen. Ze hebben het hartstikke druk met de laatste voorbereidingen voor de première van Fortune aankomende zaterdag, maar nemen tussen de bedrijven door toch de moeite om uit te leggen waar de gloednieuwe voorstelling over gaat.

The Human Odyssey

Nieuws

menu