Nieuwe band met Daniël Lohues, Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink. Debuutalbum van Musketiers verschijnt vandaag

Sinds vandaag is er een nieuw album van een nieuwe Nederlandse popgroep: Musketiers. Daniël Lohues is een van de vier muzikanten, maar hij gaat niet mee op de tournee, die volgende week begint.

De Musketiers. Vlnr Paskal Jakobsen, Bentolf Lentink en Paul de Munnik. Daniël Lohues speelt ook mee op het debuutalbum, maar heeft geen tijd voor de tournee, die 28 september begint.

De Musketiers. Vlnr Paskal Jakobsen, Bentolf Lentink en Paul de Munnik. Daniël Lohues speelt ook mee op het debuutalbum, maar heeft geen tijd voor de tournee, die 28 september begint. Foto: Paul Bergen

Lees meer over
Muziek

Musketiers is een initiatief van Paskal Jakobsen. De zanger van Bløf wilde wilde na 25 jaar eens iets anders proberen. Hij vroeg andere grote namen uit de Nederlandse popmuziek om mee te doen: singer-songwriter Bertolf Lentink, Paul de Munnik (voorheen Acda & de Munnik) en Daniël Lohues. Zo ontstond Musketiers.

Nieuws

menu