Theo Sijtzema, die opgroeide in Sneek, verlaat vrijwillig het Big Brother-huis

Theo uit Sneek.

Slecht nieuws voor de fans van de geboren Sneker Theo Sijtzema. De spraakmakende Big Brother-kandidaat heeft donderdagmorgen na twee weken vrijwillig het huis verlaten.
Lees meer over
Media

Theo, die opgroeide in Sneek, maar woont en werkt in Amsterdam, staat in het huis bekend om zijn aanwezige en uitgesproken karakter. Toch zijn medebewoners verdrietig door zijn vertrek. Op de livestream, waar Big Brother 24/7 te volgen is, zwaaien de overige kandidaten hem met een droevig gezicht uit.

Lees ook | Big Brother keert terug op televisie en geboren Fries Theo (54) is een van de bewoners: ‘Je moet geen rol spelen, maar jezelf blijven’

Eerder deze week kreeg hij een waarschuwing van de programmaleiding voor te fanatiek gedrag en de daarbij behorende scheldtirades. Ook gaf hij afgelopen week een uit de hand gelopen lapdance aan medebewoner Els. Deze werd niet uitgezonden op televisie.

Verveling

De waarschuwing viel Theo zwaar en al gauw maakte hij zijn verlangen om te vertrekken aan de medebewoners bekend. Hij gaf aan zich niet gelukkig te voelen in het huis, zijn vrienden en familie te missen en zich te veel te vervelen. Het spel en het prijzengeld wogen daar niet meer tegenop.

Elke week moet er een bewoner weggestemd worden. Deze week zijn daarvoor Els en René genomineerd, het is nog niet duidelijk of een van hen donderdagavond het huis alsnog moet verlaten nu Theo reeds vertrokken is.

Nieuws

Meest gelezen