Gé-An en Klaas afkomstig uit Akkrum flippen een huis in nieuw RTL-programma 'De moeite waard!?'

In het nieuwe tv-programma De moeite waard!? worden zeven koppels gevolgd die een huis flippen. Oud-Akkrumers Gé-An Scheper en Klaas Koopmans zijn daar één van. Het stel nam een huis in Steenwijk onder handen waarvan het resultaat vanavond te zien is op RTL4.

Gé-An Scheper en Klaas Koopmans uit Akkrum zijn te zien in de eerste aflevering van 'De moeite waard!?'

Gé-An Scheper en Klaas Koopmans uit Akkrum zijn te zien in de eerste aflevering van 'De moeite waard!?' Foto: Ilva Stoelwinder

Lees meer over
Media
Wonen

,,Hoe leuk, we zitten in de eerste aflevering!’’ Een appje van Gé-An Scheper vanuit Portugal, waar zij en Klaas Koopmans in december naartoe emigreerden met hun twee zoons, Senne (13) en Dinther (10). ,,Alles gaat super hier, Klaas is druk aan het klussen, ik ben druk met mijn bedrijf en de kinderen doen het ook goed.’’ Het stel is vanavond (20.30 uur, RTL4) te zien in het nieuwe woonprogramma van Tijl Beckand en Bob Sikkes, bekend van de succesformule Kopen zonder Kijken .

Huizen flippen

Wie een huis ‘flipt’, verbouwt het om het pand daarna hopelijk met winst te kunnen verkopen. Het is niet bedoeld om zelf in te gaan wonen.