Art Rooijakkers, entertainer met inhoud

Het vaderschap vindt Art Rooijakkers geweldig, maar zorgen zijn er ook, want de wereld waarin zijn dochters opgroeien, is onrustiger dan ooit. „Vorige generaties hadden het idee dat hun kinderen het beter zouden krijgen dan zij. Die vanzelfsprekendheid is weg.”

Het vaderschap vindt Art Rooijakkers geweldig, maar zorgen zijn er ook, want de wereld waarin zijn dochters opgroeien, is onrustiger dan ooit.

Het vaderschap vindt Art Rooijakkers geweldig, maar zorgen zijn er ook, want de wereld waarin zijn dochters opgroeien, is onrustiger dan ooit. FOTO SHODY CAREMAN

Lees meer over
Media

Grote kans dat zijn dochters, een tweeling van 3, het jaar 2100 halen. Zelf maakt hij dat zeer waarschijnlijk niet meer mee. Art Rooijakkers (46) zucht – hij vindt het nu al een vreselijke gedachte. In wat voor wereld zullen Puk en Keesje straks leven? Moeten ze permanent mondkapjes dragen? Schrijven ze nog met de hand, of is het alleen maar typen en swipen? Is het nog nodig 40 uur per week te werken of nemen robots het werk over? En hoe zal het straks met de natuur zijn gesteld?

Nieuws

menu