Anke de Jong uit Heerenveen doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?

De deelnemers van het 23e seizoen van Wie Is De Mol?. Anke de Jong staat vierde van rechts. FOTO AVROTROS

De in Heerenveen geboren en in Gorredijk opgegroeide Anke de Jong (35), hoofdredacteur van ELLE Nederland, is een van de tien deelnemers van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. Dat is zaterdagmiddag bekend geworden.
Lees meer over
Media
Heerenveen
Opsterland

De Jong was jarenlang hoofdredacteur van Glamour en is modedeskundige bij RTL Boulevard. Of ze meedoet als Mol of kandidaat, dat zal nog blijken. Al zou ze graag de Mol willen zijn: „Omdat ik houd van show en het lijkt me waanzinnig om daar de hoofdrol in te hebben. En een Mol te zijn waarvan niemand het doorheeft en die uiteindelijk het hele spel heeft bedonderd”, zegt ze in haar Mollicitatie, de sollicitatie voor de Mol.

Fans, ook wel Molloten genoemd, konden zaterdagmiddag hun steentje bijdragen aan de onthulling van de kandidaten. Daarvoor moesten zij verschillende opdrachten uitvoeren in verschillende plaatsen in Nederland. Dat lukte.

Naast De Jong doen ook olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo, acteur/cabaretier Annick Boer, onderzoeksjournalist Daniël Verlaan, presentator Froukje de Both, presentator Jurre Geluk, acteur Nabil Aoulad Ayad, presentator Sander de Kramer, acteur/zangeres Sarah Janneh en presentator/acteur Soy Kroon mee aan het televisieprogramma.

Het 23e seizoen van Wie Is De Mol? is opgenomen in Zuid-Afrika en is vanaf zaterdag 7 januari te zien op NPO 1.

Nieuws

menu