Tweede seizoen 'Het perfecte plaatje op reis' in Zuid-Afrika. 'Fotografie is hobby nummer 1 in de wereld'

William Rutten werkt al 37 jaar als fotograaf, maar als het jurylid van ‘Het perfecte plaatje’ zelf mee zou doen aan het programma betwijfelt hij of hij zou winnen, vertelt hij aan de vooravond van het tweede seizoen van ‘Het perfecte plaatje op reis’.

De locatie bood mooie kansen om een perfect plaatje te schieten. Geheel rechts fotograaf William Rutten.

De locatie bood mooie kansen om een perfect plaatje te schieten. Geheel rechts fotograaf William Rutten. Foto William Rutten

Lees meer over
Media

Deze editie zijn het Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, YouTuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloïse van Oranje die zich wapenen met de camera en meegaan op reis. De bestemming is Zuid-Afrika en dat biedt volgens William Rutten mooie kansen. „Dan kun je weer eens wat anders laten zien dan een shoot in het water of in je blote kont. Zo zijn we naar een township geweest voor het Mama’s project. Dat vond ik de meest bijzondere opdracht, dat heeft ons allemaal enorm geraakt. Zit je met ontzettende lieve mensen die de taak op zich hebben genomen om voor kinderen te zorgen, sommige van die kindjes zijn gehandicapt.”

Levensgevaarlijk