Voor Thekla Reuten is de focus op het moeten eraf

Thekla Reuten hoopt films te maken die mensen inzicht en troost bieden, kracht geven. Maar de focus op het heilige moeten is ervanaf. ,,Dat komt ook door mijn kinderen en de lichtheid die ik ervaar in de liefde.”

 Thekla Reuten: „Film voelt dit jaar als een bijzaak, als ik eerlijk ben. Ik heb de behoefte iets concreets voor de wereld te doen.”

Thekla Reuten: „Film voelt dit jaar als een bijzaak, als ik eerlijk ben. Ik heb de behoefte iets concreets voor de wereld te doen.” FOTO ISABEL SANCHEZ OLID

Lees meer over
Film

Gedwongen door de pandemie lag het werkzame leven van actrice Thekla Reuten (45) lange tijd stil, maar sinds een paar weken is ze weer vol aan de arbeid. Vijf dagen per week staat ze - 12 à 13 uur per dag - op de set van de nieuwe Nederlandse productie Narcosis . Er komt een tweede seizoen van de Netflix-serie Warrior Nun waarin Reuten een grote rol heeft en ze moet tijd vrijmaken voor de promotie van de internationale thriller Marionette, waarin ze de hoofdrol speelt. En dan is ze ook nog moeder van twee jonge kinderen.

Nieuws

menu