Danny had de vieze sokken van Cruijff gemist – alle vormen van liefde geportretteerd in de Hermitage

Legendarische liefdeskoppels, onder wie Connie Palmen en Ischa Meijer, John Lennon en Yoko Ono, David en Victoria Beckham en Johan en Danny Cruijff. Ze zijn te zien in de tentoonstelling ‘Love Stories – Kunst, passie & tragedie’ in de Hermitage in Amsterdam.

De meeste werken in de tentoonstelling 'Love Stories' komen uit de National Portrait Gallery in Londen, maar er zijn ook Nederlandse werken toegevoegd, zoals deze foto van Johan Cruijff en Danny Coster.

De meeste werken in de tentoonstelling 'Love Stories' komen uit de National Portrait Gallery in Londen, maar er zijn ook Nederlandse werken toegevoegd, zoals deze foto van Johan Cruijff en Danny Coster. Foto: ANP / Imago Sportfotodienst GmbH

Lees meer over
Beeldende kunst

Verboden liefde, romantische liefde, onbeantwoorde liefde, gevaarlijke liefde... In de tentoonstelling Love Stories – Kunst, passie & tragedie in de Hermitage in Amsterdam zijn álle vormen van liefde te zien. De meer dan 125 werken – schilderijen, foto’s en één videowerk – zijn afkomstig van de National Portrait Gallery in Londen.

Nieuws

Meest gelezen

menu