Zo maak jij een onvergetelijke indruk bij het kerstdiner. Luister nu de speciale kerstspecial met Dolf Verroen, Jean Pierre Rawie, Daniël Lohues en nog veel meer | cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek

Joep van Ruiten, Asing Walthaus, Kirsten van Santen en Esther van der Meer tijdens de opnames van de kerstspecial van Hooggeëerd publiek, de kerstspecial van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Foto: Corné Sparidaens

Hoe schrijf je het ideale kerstliedje? Welke boeken liggen er dit jaar onder de kerstboom? Waar moet een goed kerstgedicht aan voldoen? Hoe blijft de oudste kinderboekenschrijver van Nederland zo vitaal? En hoe laat jij een onvergetelijke indruk achter bij het kerstdiner?

Je hoort het allemaal in deze extra lange, boordevolle aflevering van cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek. Presentatoren Joep van Ruiten en Kirsten van Santen spreken met Femke Liemburg van boekhandel Daan Nijdam uit Roden, schrijver Dolf Verroen, dichter Jean Pierre Rawie en componist en zanger Daniël Lohues.

Speciale gast aan tafel is vaste columnist Asing Walthuis die deze keer komt vertellen over de speciale blufgids die de cultuurredactie maakte om aan de kerstdis over álles mee te kunnen praten.

Luister Hooggeëerd Publiek hierboven , op Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcastapp

Nieuws

menu