Opnieuw bedraad WTTV begint 'clubhuis': 'Een platform voor de jongere generatie, zodat mensen elkaar weer kunnen inspireren'

Hoe ziet Welcome To The Village er volgend jaar uit? Niemand die het weet. Intussen wil dit festival het hele jaar door een platform zijn voor de community. Dan maar op het kantoor op industrieterrein De Zwette.

Eva van Netten, artistiek leider van Welcome To The Village, in de loods bij het festivalkantoor op De Zwette: het toekomstige ‘clubhuis’.

Eva van Netten, artistiek leider van Welcome To The Village, in de loods bij het festivalkantoor op De Zwette: het toekomstige ‘clubhuis’. FOTO NIELS WESTRA

Het klinkt ver, het Leeuwarder industrieterrein De Zwette. Maar als je niet te veel wind tegen hebt, fiets je er vanuit het centrum in tien minuutjes naar toe. Daar, in een voormalig bedrijfsgebouw (niemand weet wat voor bedrijf precies), houdt Welcome To The Village kantoor. ,,We hebben een heel leuke huurbaas, die is fan van ons festival”, zegt Eva van Netten, sinds vorig jaar artistiek leider.

Nieuws

menu