Lord's Moor Singers uit Heerenveen trekt na 51 jaar stekker eruit: generaties zijn ermee opgegroeid en ook zijn er huwelijken uit ontstaan

Het koor Lord’s Moor Singers was 51 jaar lang een begrip in Heerenveen. Niet alleen groeiden hele generaties ermee op. Maar het koor is ingehaald door de tand des tijds, de stekker gaat eruit. ,,Helaas is er vanaf de onderkant te weinig aanwas om het koor voort te kunnen zetten, iets wat er al langer aan zat te komen.”

John Verrijk en Marjan van der Zwaag waren respectievelijk van 1972-1993 en van 1993 -2008 dirigent van de Lord's Moor Singers uit Heerenveen.

John Verrijk en Marjan van der Zwaag waren respectievelijk van 1972-1993 en van 1993 -2008 dirigent van de Lord's Moor Singers uit Heerenveen. FOTO HOOGMEDIA

Om stil te staan bij het einde van de Lord’s Moor Singers is er op zaterdag 1 oktober vanaf 19.30 uur een reünieconcert in Trinitas aan de Coehoorn van Scheltingaweg 1 in Heerenveen. Voorafgaand aan het optreden is er een gezamenlijke maaltijd voor de leden en oud-leden.

Nieuws

menu