Eurosonic Noorderslag voegt 60 namen toe aan de line-up van het festival in Groningen

Blanks.

Jada, Noisy, Myd, Santa Salut, Blanks, Denise Chaila. De organisatie Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft deze en 54 andere namen toegevoegd aan de line-up van het festival dat van 19 tot en met 22 januari 2022 plaatsvindt in Groningen.

ESNS heeft als missie meer aandacht te genereren voor Europese popmuziek en Europese artiesten een springplank te bieden naar internationaal succes. Daarbij ligt de focus dit jaar op Spanje. Van de nieuw bevestigde acts zijn dan ook tien afkomstig uit dit focusland: Marta Knight, Marina Herlop, Mundo Prestigio, Pódium, Biznaga, Gabriela Richardson, Santa Salut, Maika Makovski, Derby Motoreta´s Burrito Kachimba en Dora.

De komst van de ‘Spanjaarden’ Travis Birds, Rodeo, Kai Nakai, Daniel Sabater, Dharmacide en Carola Ortiz was begin oktober al aangekondigd.

Klik hier voor een overzicht van de andere acts die zijn toegevoegd aan de line-up van Eurosonic.

Noorderslag

Don Melody Club, Flemming, Hang Youth, KUZKO en Son Mieux zijn toegevoegd aan de line-up van Noordslag, het ESNS-onderdeel waarin de staalkaart van de Nederlandse popmuziek wordt gepresenteerd.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen