Bob Dylan komt! Maar waarom zonder telefoon? En hoezo denkt Stefan van der Wielen (Orange Skyline) dat hij slim genoeg is voor De Slimste Mens? Luister hier naar cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek

Het beeldmerk van de cultuurpodcast Hooggeëerd Publiek.

Presentatoren Kirsten van Santen en Joep van Ruiten gidsen je door het culturele aanbod.

In deze Hooggeëerd Publiek blikt Kirsten van Santen alvast verlekkerd vooruit naar het aangekondigde optreden van good old Bob Dylan, 16 oktober in de AfasLive in Amsterdam. Alleen: waarom mag de telefoon niet mee naar binnen?

Joep van Ruiten is nog vol van zijn ontmoeting met Tom America, de Nederlands muzikant en componist, onder meer bekend van de legendarische band MAM. Ze troffen elkaar op poëziefestival Dichters van de Prinsentuin, America zette namelijk de gedichten van Delphine Lecompte op muziek.

Verder in deze aflevering volop aandacht voor festival Welcome to The Village en Sense of Place, dat met culturele landschapsprojecten het onzichtbare zichtbaar maakt rondom het Waddengebied.

Tot slot bellen we met Stefan van der Wielen, zanger van de Groningse band Orange Skyline, die komend seizoen meedoet aan tv-quiz De Slimste Mens . Gaat een langverwachte wens in vervulling? En hoezo denkt hij eigenlijk dat hij slim genoeg is?

We sluiten af met de nieuwste single van Orange Skyline: Modern Times.

Luister Hooggeëerd Publiek hierboven , op Spotify , Apple Podcasts of je favoriete podcastapp

Nieuws

menu