Kaj Gorgels en Monica Geuze blikken vooruit op aangepaste 'Temptation island': 'De kandidaten zijn dit seizoen kwetsbaarder dan ooit'

De koppels die dit seizoen hun relatie op de proef stellen: Evie en Mike, Joël en Shanta, Mitch en Iris en Lester en Miriam.

De koppels die dit seizoen hun relatie op de proef stellen: Evie en Mike, Joël en Shanta, Mitch en Iris en Lester en Miriam. Foto Tom Cornelissen

Kaj Gorgels en Monica Geuze presenteren een vierde reeks van ‘Temptation island: Love or leave’, waarmee de tijden van het ‘platte vermaak’ dat de originele verleidingsshow ooit belichaamde, echt voorbij zijn.

Het was even wennen voor de vaste schare Temptation -fans, 3 jaar geleden. Het programma ging op de schop. Geen deelnemers meer die hun (soms kortdurende) relaties testten door zich te omgeven met verleiders (m/v) die er op uit waren de koppels vooral niet samen naar huis te laten gaan. Daarbij werden, ook door de makers, weinig middelen geschuwd en dat stond garant voor spraakmakende seizoenen.