Aangeboden door: SowiesoSchoon.nl

Een bank laten reinigen: hoe, wat en waarom?

Eigen foto

Heb je een oude, vieze bank staan die er niet meer uitziet, maar wel nog super lekker zit? Weggooien is zonde, want je kunt ook je bank laten reinigen . Dit is de perfecte oplossing voor meubels die nog gerust een paar jaar meekunnen, maar er simpelweg niet fris meer uitzien. Misschien heeft er zich stof opgehoopt in de vezels van de bekleding, of heeft een huisdier er een ongelukje op gehad. Wat de reden ook is dat de stof zo vies is geworden, bedrijven als SowiesoSchoon.nl hebben er de oplossing voor. Met hun professionele apparatuur kunnen ze vele soorten stoffen meubels reinigen, waarbij ze een stuk grondiger te werk gaan dan je zou denken.

Dieptereiniging voor bankstellen

Bij bedrijven als SowiesoSchoon.nl beschikken ze over apparatuur waarmee ze al het stof en vuil uit de bekleding kunnen halen, zelfs als het zeer diep zit. Ze injecteren daarvoor allereerst water en een reinigingsmiddel in de stof, waarna ze het er met kracht weer uitzuigen. Je bank wordt dus niet enkel aan de oppervlakte schoongemaakt, maar vlekken en vuil worden er letterlijk uitgezogen. Dit resulteert in een bank die er niet alleen schoner uitziet, maar ook erg lekker ruikt.

Bovendien leeft vrijwel altijd de originele kleur van het bankstel of de stoel weer helemaal op. Je zult niet de eerste zijn die zich beseft dat de bank door de jaren heen behoorlijk vaal is geworden. Dit komt door de ophoping van stof tussen de vezels, wat de kleur nogal kan vergrijzen.

Nieuwe bank kopen of oude bank laten schoonmaken?

Ben je van plan een nieuw bankstel te kopen omdat de oude te vies is geworden? Dat is in feite zonde van je geld, want je bank laten reinigen is vele malen voordeliger. Nieuwe bankstellen zijn niet goedkoop, dus zeker als die oude bank nog prima zit kun je hem beter door een professional laten schoonmaken. Dit kan vaak al in een uurtje tijd. Bovendien hoef je het bankstel zelf daarvoor niet te vervoeren. Althans, als je SowiesoSchoon.nl inschakelt. Ze komen namelijk gewoon met hun apparatuur bij je thuis om je meubel(s) schoon te maken. Wist je trouwens dat deze methode niet alleen geschikt is voor bankstellen? Hij kan ook ingezet worden om fauteuils, vloerbedekking, tapijten, stoffen wandpanelen en trapbekleding schoon te maken.

Wat kost meubelreiniging?

Het reinigen van stoffen meubels als bankstellen en stoelen is lang niet zo duur als je zou denken. Wil je een bank reinigen Leeuwarden en omgeving? Bekijk dan zeker de website van SowiesoSchoon.nl voor al hun tarieven. Dan zie je meteen hoeveel geld je bespaart als je het vergelijkt met het kopen van een nieuwe bank.

Nieuws

menu