Aangeboden door: Hubo

De oudste bouwmarkt van het land bestaat 55 jaar

Hubo 1933

De Hubo bestaat dit jaar 55 jaar en is de oudste bouwmarkt van ons land. In het kader van het 55 jarig bestaan zijn er de komende tijd allerlei jubileum deals en winacties.

De medewerkers en leveranciers van Hubo genieten van een feestavond op het hoofdkantoor van EK . In dit artikel lees je meer over de oudste bouwmarkt van ons land!

Houthandel Utrecht

De geschiedenis van Hubo begint in 1933 met het ontstaan van Houthandel Utrecht. In 1967 was het bedrijf uitgegroeid tot een grotere organisatie en werd er gekozen voor de naam Hubo. De jaren daarna werd Hubo een van de meest toonaangevende doe-het-zelf keten van ons land.

Onderscheiden van de concurrentie

Hubo onderscheidt zich van de concurrentie met winkels die een combinatie van een bouwmarkt en een interieurzaak zijn. Voor doe-het-zelf producten zoals materialen voor een verbouwing kun je bij Hubo terecht, maar ook om de klus door Hubo te laten uitvoeren, volledig op maat gemonteerd bij jouw thuis. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van een overkapping, het plaatsen van een deur of zonwering .

Ombouw van de winkels

In 2017 begon de ombouw van de winkels van Hubo. Dit is ook het jaar waarin Hubo haar nieuwe strategie lanceerde, waarbij het zich richt op de gedachte dat een klant niet altijd tijd of zin heeft om zelf de klus te doen. Bestaande Hubo’s en Multimate’s werden omgebouwd. Ook de Formido bouwmarkten die werden overgenomen door Hubo kregen een nieuwe look. In het totaal telt Hubo nu 190 winkels, waaronder de Hubo in Leeuwarden . Daarmee is Hubo niet alleen de oudste, maar ook de grootste bouwmarkt van het land. Dat werd nogmaals duidelijk toen Hubo de beste winkelketen in de categorie bouwmarkten werd tijdens de verkiezing ABN AMRO Retailer of the Year 2021.

Waarvoor kun je terecht bij de Hubo?

Je kunt voor allerlei uiteenlopende klus- en doe-het-zelf producten terecht bij de Hubo. Hierbij kun je denken aan behang en wandbekleding, maar ook voor woondecoratie en meubels kun je terecht bij de Hubo. Ook voor grotere klussen zoals het plaatsen van zonwering kun je bij Hubo terecht.

Zonwering

Hubo biedt maatwerk bij het ophangen van zonwering. Wandel de Hubo in Leeuwarden binnen en vertel wat jouw wensen zijn op het gebied van zonwering. Misschien heb je al een uitgewerkt idee of heb je advies nodig. De Hubo denkt hoe dan ook met je mee. Met een advies over de beste zonwering in jouw tuin of op je balkon . En het beste van alles, je hoeft het niet zelf te doen. Hubo kan je al het werk uit handen nemen.

Terrasoverkapping

Ook met een terrasoverkapping kan Hubo je helpen. Voordat je de overkapping gaat maken, controleer dan eerst of het nodig is om eerst een vergunning aan te vragen. Dit verschilt per gemeente. In de meeste gevallen mag je een overkapping zonder vergunning bouwen aan de achterkant van je huis. Voor de zekerheid is het toch beter om dit van te voren even te controleren. Als je hebt gecontroleerd of je de overkapping mag bouwen is het tijd om materialen te kopen bij de Hubo in Leeuwarden. Doe je de klus liever niet zelf? Dan neemt Hubo je hem uit handen.

Horren

Heb je last van vliegen in je huis, muggen die je uit je slaap houden en ander ongedierte? Dan zijn horren voor je ramen en deuren dé oplossing. Horren plaatsen kan een lastige klus zijn. Alle ramen en deuren moeten nauwkeurig opgemeten worden en de horren moeten op maat worden gemaakt. Bij de Hubo zoekt een vakman samen met jou naar de perfecte oplossing. Vervolgens komt hij bij je thuis en meet de ruimte op waar de hor moet komen.

Nieuws

menu