Aangeboden door: Kappersshop

Alles voor jouw haar op één plek

Foto: Kappersshop

Je haar zit altijd beter wanneer je bij de kapper vandaan komt. Zij wassen het met een speciale shampoo die wij thuis nergens kunnen vinden of gebruiken net die ene tool waarmee zij de finishing touch maken. Vanaf nu kan iedereen dit resultaat behalen, gewoon thuis. Benieuwd hoe dat mogelijk is? Lees dan snel verder.

Producten voor kappers en consumenten

Het is voor veel mensen een droom die uitkomt, het kunnen aanschaffen van kappersproducten voor in je eigen huis. Hiermee kun jij thuis hetzelfde resultaat behalen als bij de kapper, zonder dat je daar extra voor moet betalen. Je haar wordt zacht, gaat stralen, wordt pluisvrij en je kunt het perfect voor jouw haartype verzorgen.

Niet alles is beschikbaar voor thuis. De producten die kappers gebruiken bevatten in sommige gevallen zwaardere werkstoffen. Hierbij kun je denken aan de Olaplex behandeling. Een aantal producten van de behandeling kan alleen door kappers uitgevoerd worden, om schade aan je haar tegen te gaan.

A-merk tools, producten en verzorging

Bij Kappersshop shop je al je a-merk tools, producten en haarverzorging, zoals je die ook bij kappers vindt. Zo vind je producten van KIS, Olaplex, Kyone, Poppybars, Milkshake en nog veel meer. Niet alleen shampoo’s en conditioners vind je hier, maar ook stylingproducten, föhns, borstels, kappersscharen en overige tools die je in iedere kapsalon vindt.

Door je haar de verzorging te geven die het nodig heeft kun jij de beste versie van jezelf zijn. Je kunt je haar laten stralen, er zacht uit laten zien en stylen zoals jij dat graag wilt met deze prachtige producten. Dit geeft jou het zelfvertrouwen wat je nodig hebt om de dag aan te kunnen.

Waarom is deze winkel uniek?

Bij Kappersshop vind je alleen maar specialisten op het gebied van haar. Naast een online webshop vind je de fysieke winkel in Drachten, aan de Noorderdwarsvaart 31. Hier waan jij je in een omgeving gevuld met allerlei verschillende kappersmerken en diverse producten. Hulp nodig? Geen probleem! Onze experts voorzien je graag van advies.

Een plek waar je voor zowel kappers als voor consumenten producten kunt krijgen lijkt misschien onwerkelijk. Gelukkig is deze er wel en hebben wij de items die je in huis wilt halen. Zodra je bij ons bestelt verzenden wij het op dezelfde dag. Hierdoor krijg jij je producten snel in huis en kun je ze snel gebruiken.

Nieuws

menu