Trump: Biden is jullie ergste nachtmerrie

Trump: Biden is jullie ergste nachtmerrie ANP

President Donald Trump heeft de kiezers donderdag voorgehouden dat het een ramp wordt als Joe Biden de verkiezingen in november wint. Dat deed hij in een speech in Old Forge in swing state Pennsylvania, vlakbij de geboorteplaats van zijn Democratische rivaal.

"Biden is jullie ergste nachtmerrie", aldus Trump in Scranton, enkele uren voordat zijn concurrent de Democratische kandidatuur zou accepteren en de bevolking zou toespreken. "Hij houdt zich al een halve eeuw in Washington bezig met de uitverkoop van ons land, met het afpakken van onze banen en toestaan dat andere landen onze banen inpikken."

Trump probeerde Biden op diens 'grote dag' uit de schijnwerpers te halen door de Democraat af te schilderen als iemand die de belastingen gaat verhogen, de grenzen opengooit om "gewelddadige bendes binnen te laten" en de hardwerkende Amerikanen aan hun lot overlaat.

"Als jullie een beeld willen van jullie leven met Biden als president denk dan aan de rokende puinhopen in Minneapolis, de gewelddadige anarchie van Portland, de met bloed besmeurde stoepen van Chicago, en stel je de rotzooi voor die naar jullie stad komt".

Nieuws

menu