Vermiste Celine (15) uit Berghem ongedeerd gevonden

Vermiste Celine (15) uit Berghem ongedeerd gevonden ANP

De 15-jarige Celine uit het Brabantse Berghem is weer terecht. Het meisje werd sinds vrijdag vermist, maar is woensdagavond laat ongedeerd teruggevonden, laat de politie Oost-Brabant weten op Twitter. Een verdachte is aangehouden in verband met de vermissing, aldus de politie.

Eerder op woensdag werd een Amber Alert uitgegeven voor de vermissing van Celine. Volgens de politie was zij mogelijk in levensgevaar en in "zorgwekkend gezelschap". Ze zou vrijdag door een onbekende man vlakbij haar woning in Berghem zijn opgepikt en vervolgens zijn weggereden.

Waar en hoe Celine is gevonden, is niet bekendgemaakt. Ook over de aangehouden verdachte is geen verdere informatie naar buiten gebracht. De politie laat weten dat "nadere info" over de zaak hoogstwaarschijnlijk donderdag volgt.

De familie van Celine is onderweg om haar op te halen, laat hun woordvoerder Jeroen Baardemans weten. "Ze zijn enorm blij, zielsgelukkig, opgelucht, alles wat je maar kunt bedenken, dat Celine veilig en in goede gezondheid is aangetroffen en dat ze weer met haar herenigd kunnen worden."

Over details van wat er is gebeurd zegt Baardemans geen uitspraken te kunnen doen. Hetzelfde geldt over de verdachte. "Dat zijn echt zaken die verder uit het politieonderzoek moeten komen. Dat is voor de familie nu ook van later zorg."

Nieuws

menu